Ska skriva ett sista inlägg innan vi drar söderut och möter upp våren i Barcelona. Tyvärr så ser vädret inte så lovande ut, men det blir nog jätte bra ändå. Vi gillar resa och har naturligtvis varit med om lite små mindre trevliga händelser. Kom just att tänka på då vi var i Rumänien och gjorde en utflykt till Constanta, då  L. fick panik ont i magen, och det var verkligen kris ska jag säga. Så in på första bästa toalett. De är verkligen inte fräscha och papper fick man köpa av en liten gumma som satt utanför toan.  Papperet var inte större än 15x15 cm. Han hittade några små mynt i fickan för man får ju inte tillbaks några pengar om man betalar med en sedel. Men det räckte bara till två såna där små pappersbitar som påminde som smörpapper i kvalite. Men nöden har ingen lag. Nu  visade det sig att papperet räckte inte riktigt till, så vad gör han då?.......Jag vet att innan han gick in så hängde det en gardin där inne på toan......Men ska sanningen fram så vill jag inte veta hur han egentligen löste problemet. (usch nu blev det skitsnack) 

Under samma resa så blev L. så där djävulskt kaffesugen en dag då vi var inne och snokade i några mindre trevliga kvarter. Vi såg ett ställe som såg ut som ett fik. Där fanns iallafall en bardisk med några stolar och bakom disken stod en kvinna med flera kilo spackel i ansiktet. Vi beställde var sin kaffe och jag frågade vad det kostade, då började hon skratta och tittade lite konstigt på mig. Det är då vi börjar se oss omkring......Vi hade gått in på en porr bordell, och jag som frågar vad det kostade. Det blev inget kaffe...... Första och enda gång jag har besökt ett sånt ställe.

Den kanske mest händelserika resan var nog då fick åka båt och buss hem från Egypen, då askmolnet från Island kom. Men nu ska jag inte trötta ut er med resprat. Vi hörs om drygt en vecka.  Kramen på er alla.

                                          La familia es todo