Alla vill till himmelen men få vill ju dö
Man vill kamma in vinningen, men sår inga frön     
Man vill ha sin bit av kakan, man vill äta den med
Folk vill ta tillbaka, men vägrar att ge

 Jag gillar den refrängen som Timbuktu sjunger. Men är ni rädda för döden? Kollade lite på onödigt vetande och ser då att människan är mer rädd för spindlar än döden. Dessutom så är vi  rädda för att bli Haj mat då vi är ute och reser. Men det dör faktiskt fler människor av fallande kokos nötter än av Hajar. Visste ni att 100 personer dör årligen till följd av att de sätter en penna i halsen?????

Så nu känner jag mig ganska lugn. Vi har inga Hajar nere på vårt badis och inga kokosnötter i trädgården, dessutom är det ju datorer som gäller och inte pennor nuförtiden. På tal om datorer så har vi fått en pek/toutchskärm då vi nu har ett nytt kassa system. De gamla hederliga kassa apparaterna är snart ett minne blott. 

Men då jag kommer hem blir det problem, för då jag sätter mig vid min dator här hemma så försöker jag att peka på skärmen hela tiden, men det funkar ju inte då jag har en stationär dator. Så vi får se hur länge den kommer att hålla.

Men jag kan berätta att den nya fina dataskärmen som vi nu har haft i knappt två veckor på badis är redan kaputt. Måste bytas ut, bra grejer vi fått......

1943 så sa Thomas Watson att: "Jag tror att det finns en marknad för kanske fem datorer" Om han nu kom till himlen så kanske han sitter där och ser förvånad ut.

Att fela är mänskligt, men för att verkligen ställa till oreda behövs en dator. Så det gäller att hålla sin dator frisk, så inte den drabbas av nåt jäkla virus.