Oj, vilken dag. Först så ramlade jag på vägen till badis. Slog svanskotan så in i nordens. Har varit så rädd hela vintern för att jag ska ramla. Är ju rädd om mitt nya bröst. Det är ju inte läkt ännu. Känner nu då jag har börjat jobba att jag får ta det försiktigt. Är så svullen på kvällen. Jag har tidigare berättat att vi skojade lite innan operationen att vi måste ha en begravnings cermoni för bröstet, och då måste vi ju döpa tuttarna. Det fick bli Piff och Puff. Det är alltså Puff som inte finns längre. Så det nya bröstet fick namnet Paff. Rätt kul faktiskt Piff och Paff. Men idag då var jag rädd att det skulle bli Puff istället. I morrn kommer jag nog inte upp ur sängen har jag en känsla av. Känns i hela kroppen. Tur att jag är ledig.

Senare då jag kommit ner till badet så gick brandlarmet. Vi hade jätte mycket folk i huset för Gymnasiet hade idrottsdag bla. Det blir ju alltid lite kaotiskt då det händer. Tur var så visade det sig att det var torktumlaren som var överhettad. Men nu vet vi att det fungerar med larmet, full utryckning av både brandmän, poliser och ambulans. Blev en extra övning för oss. Sen kom det en kille in genom dörren och slänger sig på vår entrematta. Vi trodde att han skojade och ville visa att han orkade dit och inter längre. Så vi sa att - jaha du stöp på målsnöret. Men kliv upp nu så folk kommer förbi. Då ser vi att hans ögon är lite konstiga och plötsligt så fontän spydde han ner hela entremattan. Synd om grabben men inte så tevligt för oss att ta reda på heller.

Jag har även berättat om att 99% av kunderna är så trevliga. Idag kom den där sista procenten till oss. Fy fan vad folk kan vara vidriga. Även om jag har en dålig dag så låter jag det inte gå ut över andra.

Nä nu ska det bli skönt att få vara ledig i morrn. Skall till frissan i morgon bitti. Tycker det är undrbart att få bli frisserad. Då njuter jag. Hoppas bara att jag kan sitta på baken. Nä nu ska jag testa och sätta mig framför TV:n och där blir jag nog resten av kvällen.