Oj,oj vad jag har abstinens. Trodde att datorn var helt kraschad, men tack och lov så har vi en son som är sååå duktig. Så nu kan jag sitta här igen. Men det var inte helt fel att ha en datafri kväll i går. Vi åkte istället och hälsade på en moster till L. En kvinna runt 75 år.  En helt otrolig människa. Det är så roligt att prata med henne. Så allmänbildadad och intresserad av allt. Vi hann med att ventilera många ämnen. Hon är så duktig på att umgås med sina vänninor och går på teatrar och föreläsningar bl.a så ofta hon hinner. Hon brukar ta tvåtår och tretår hos olika vänner för att hinna umgås med så många som möjligt. Ett av samtalsämnena blev cancer. Varför så många drabbas idag. De flesta här i norr skyller ju på  Tjernobel. Men vi kom nog fram till att det kan vara all strålning vi utsätts för. Alla har ju snart en mobil, dator, tv, GPS, microugnar m.m. Vi har ju massor av satelliter svävande över oss hea tiden. Det kan ju inte vara bra.

Jag träffade en annan intressant kvinna idag i förbastun. Gissa om jag svettades för jag var ju fullt påklädd. Men det var så roligt att lyssna på henne. Hon hade anmält sig till en skrivar kurs 10 mil härifrån. Som hon pendlade till. Hon tänker skriva en bok om sin mamma. En helt vanlig kvinna (mamma) men som har ändå varit med om så mycket. Det har ju hänt mycket i vår värld under de 80 år hon levt. Tanken var att hennes barn skulle få denna bok, så de visste lite om sina rötter. Jag skulle oxå vilja gå en skrivarkurs.

Så bra det känns att få sitta här vid datorn igen. Snacka om beroende. Försöker att inte skriva så mycket för då kan det bli lite jobbigt för er som kikar in här att läsa. Men det första jag ska göra då jag lämnar stolen är att se till så våran klocka stannar. Den har fått stora snurren och slår en 150 slag ibland. Det är en sån där gammal. Men jag blir tokig då jag vaknar på natten och hör den. Sen har jag glömt bort att få den tyst. Men nu jäklar....Men nu önskar jag er en fin Onsdagskväll, Lill Lördan.