Då man ska berätta nåt så är det rätt enkelt att med tonläget tala om vad man menar. Men då man skriver och inte vill använda små figurer som "smileys" så blir det ibland svårt. Nu tänker jag berätta om nåt skit äckligt (betoning på skit) som jag råkade vara med om häromdan. 

Förr då man gick på restaurang både här hemma och utomlands så hände det att tandpetarna inte låg i ett skydd av papper. Jag vågade inte använde dem för jag var rädd att de var begagnade dessutom så kunde det lossna en träflisa i käften. Nån kan ju ha roat sig med att plocka ut ett stort köttstycke från en hörntand och sen lagt tillbaks tandpetaren i glaset där den först stod.

Men nu är det ju sällan man ser såna utan de ligger där så fint i en liten plastförpackning och ofta smakar de även mint. Även i vårt personalrum så har vi så fina tandpetare. Men....

Häromdagen så satt jag med några av mina kollegor och käkade lunch. Tog så en tandpetare och klädde av den innan jag petade lite här och där bland mina gaddar. Lägger sen ifrån mig den samtidigt som vi pladdrar på som man ofta gör i personalrum....Så känner jag att jag missat nåt mellan de där två tänderna som sticker ut lite mer än de andra på högersida. Så jag tar upp tandpetaren som ligger framför min tallrik och slutför jobbet. Då rasten är slut och jag tar min tallrik för att diska den så ser jag det.......Det var inte min tandpetare!!!! Den låg ju kvar på min tallrik instoppad i köttbullen som jag inte orkade äta upp. 

Nå så djävulskt äckligt (betoning på djävulskt). Tyckte väl att det smakade lite fiskbullar istället för köttbullar.....Visserligen är jag inte så kräsmagad men.....

ALLA GÖR VI VÅRA MISSTAG, SA IGELKOTTEN, KLEV NER FRÅN ROTBORSTEN

    HA NU EN TOPPEN HELG ALLA  OCH VILA ORDENTLIGT 

                             Bildresultat för tandpetare