LCHF, GI, ABO, ABS, 5:2, ATKINS, VLCD,16:8......Snacka om I-landsproblem. Jag har hittat över 60 bantningsmetoder med flera böcker till varje diet metod. Så vill man skriva en bok som man garanterat kommer att få sälja så är det bara att hitta på en ny diet. Dessa är upptagna bara så ni vet: Popcorndieten, lyxdieten, New york dieten, gå dieten, rovdjurs dieten och äppel dieten och många fler. Men jag har kommit på några nya iallafall, vad sägs om: Ge fan i att äta dieten, skit ut eländet dieten eller Sunt förnuft dieten.

Jag kör med den sistnämnda vilket betyder: Ät det du mår bra av och tänk på att vardags motion är gratis. Men jag accepterar absolut alla som behöver hjälp och en kick för att klara av sina viktproblem. Men nog är vi allt lite lättlurade. 

Då jag såg att det fanns en New york diet så kommer jag ju att tänka på vår kommande resa i Januari till Florida. Man har ju hört att allt är stort i Amerika. Så vi har börjat träna lite här hemma inför resan. Numera så finns det bara hushållspapper på toa, stort och rejält. Vi kör inte dammsugaren utan högtryckstvätten då vi städar. Inga små hönsägg utan strutsägg till frukost m.m.

Jag mår så bra idag så jag kommer att ha både grädde i såsen och ta ett glas vin till, dessutom blir det efterrätt med massor av kalorier till middag idag. Får väl ta en promenad till macken för att hämta ut ett spännande paket som jag har fått en avi på, så då blir det lite motion samtidigt. 

En hamburgare är en pannbiff som lärt sig Amerikanska

Ha nu en skön Lördag.