Har sovit dåligt några nätter och tyckte lite synd om mig själv då jag masade mig upp ur sängen. Jag slänger ett getöga på telefonen för att se om jag har fått nåt meddelande. Jo, ett från Aftonbladet och ett från Tidningen Ångermanland. Det första lyder:

God morgon. Detta hände medans du sov.....Sen ser jag den ena hemska rubriken efter den andra. Det är dödsskjutningar, lägenhetsbränder, Putins hund som skäller ut besökarna, ökad spänning i USA, en tomte som har krockat och så en  ICA handlare som tjänar miljoner på min mat. Ja och där satt jag alltså på sängkanten och klagade på dålig sömn. Nä skäms på mig.

Så det andra meddelandet som var från vår lokaltidning. Det fick mig verkligen att vakna till riktigt. Rubriken lyder: 

Satsar på underkläder tillverkade av gran och  barrskog i Norrland. Hela världen som arbetsplats.

Två kilar från Härnösand tänker alltså tillverka boxershorts av cellulosa från Domsjöfabriken. Min första tanke var att de som använder dessa kalsonger kommer alltså att gå runt och lukta Julgran. Undrar just om de verkligen blir sköna? De kanske sticks, och kommer de att bli stela som om man hade kört dem i mangeln? Märket på dessa kalsonger kommer att heta ALLVAR. Hmmmm.... Men det är utan tvekan en kanon idé.

Jo detta är ALLVAR för de har just vunnit ett pris och dessa underkläder kommer att säljas NK.

 Det händer verkligen mycket på natten då en annan ligger i sängen och försöker sova. Men  om det blir en till sömlös natt så ska jag ta och utnyttja tiden till att klura ut nåt jag kan ta och tjäna lite pengar på.....Det finns ju en hel del Björkskog här i norr oxå.....

Förresten undrar just vilket tryck de kommer att välja? Kanske 2017 års julklapp blir ett par rejäla boxershorts från Norrland som luktar Julgran. Tänk vad fint då de ligger där under granen inslaget i grovt sandpapper utan tjafs och  konstigheter. 


Bildresultat för roliga kalsonger

Har lånat bilden från nätet