Måste bara berätta vad som hände förra helgen. Vår dotter kom hem för att hämta en grå ryamatta som vi förvarade i vårt förråd. Den skulle passa perfekt i deras stuga.

 Så då hon kom till stugan så  lade hon ut den på golvet framför TV:n och tyckte det blev så fint. Släcker ner lampor och tänder mysbelysning istället. De har en katt som på grund av sin färg har fått namnet Gråsten och som genast hittade sin nya favoritplats där på mattan. Då mattan och Gråsten har samma färg så smälte de så fint ihop. Allt är lugnt och fridfullt ända tills dörren rycks upp och vår dotters sambo Dan kommer in som ett jehu och ropar - Byt kanal det är ju OS sammandrag och springer fram till TV:n för att ändra till trean och ser då varken katt eller den nya mattan..... Nu lovar jag er att alla som bor i Härnösand hoppade högt av förskräckelse för det ljud som de båda tillsammans åstadkom har nog ingen tidigare någonsin hört. 

Gråsten sprang skrikande på tvären uppför vindstrappan och gömde sig. Dan satte sig chockad i soffan likblek och stirrande på OS sammandraget, men fick se det hela på Play senare för han hade inte hört ett ord av vad som sas. Dagen efter kommer Gråsten ner igen helt oskadd men......nu går han hos en kattpsykolog för att bearbeta den hemska upplevelsen. 

 Dan har nu fått skaffa sig en livvakt för Gråsten jävlas man inte med.....