Så har har man klarat av halva jobbar helgen som dessutom inte har varit ett dugg jobbig så här långt. Igår då jag satt i personalrummet så såg jag bara vitt och åter vitt då jag tittade ut genom fönstret, värsta snöstormen. Idag var himlen blå då jag tittade ut och fiskmåsarna svävade över kanalen där det var lite öppet vatten. Nu då OS börjar ta slut så får man ju börja snacka väder igen. Det är tur för jag blev så rädd häromdagen då jag satte på radion och jag hörde en röst som sa "hon har skjutit bort Sverige" Jag tittade mig skräckslagen omkring, hjärtat hoppade över ett par slag, svetten började rinna efter ryggen ner innanför byxlinningen och det kändes som att allt blod försvann ifrån mitt huvud....ska det sluta så här? Men allt såg ut som vanligt.....då kom jag på att det var skidskytte.

Det sägs att kläderna gör mannen/kvinnan eller att det hänger på håret. Men jag har nästan aldrig nåt problem med vad jag ska ha för kläder på mig eller om jag ser ut som värsta golvmoppen i håret då jag ska till jobbet. För de flesta som kommer till oss har ju oxå fritidskläder eller träningskläder på sig och har man långt hår så sitter det en tofs där bak för antingen så badar man och blir blöt eller så tränar man så man blir dyngsur i svett iallafall. Men visst finns det undantag....

Som jag har skrivit nån gång tidigare så är ju gymmet ett ganska bra raggningställe. Jag vet så många som har träffats just där och det är ju bra för då har man ju ett gemensamt intresse dessutom behöver man inte bli så överraskad sen då man en dag vaknar  och får se hur  den man träffat och som ligger bredvid ser ut naturell. Men visst finns det tjejer som sätter lite extra färg på kinden och på läpparna och tittar flera gånger i spegeln och rättar till tröjan och byxorna så de sitter rätt innan de går in i gymmet. Detta gäller även en del grabbar som kikar lite extra i spegeln och drar in magen och spänner musklerna innan de gör entre.