Söndag om två veckor den här tiden sitter vi äntligen på planet till Florida. Ni börjar kanske bli lite less på mitt surr om resan, men kan bara inte låta bli att skriva då jag längtar sååå. Nu har jag resrutten klar för mig, tre hotell bokade och en minibuss är hyrd. Så nu är snart familjen på väg. Våra barn och barnbarn är lite små oroliga då de vet att det alltid händer lite tokroliga saker då vi är ute på våra äventyr. Både L. och jag har köpt oss en ny kamera i julklapp, även Malin och Dan har investerat i en ny. Så nu ska vi inte missa nåt som vi vill föreviga, oavsett vad det är.

Vi har bokat hotell i Weston Fort Laurdale, Orlando och i Fort Meyers. Vi kommer att bo flera nätter på varje ställe och sen göra utflykter därifrån. På sista stället som då är Fort Meyers så blir det flera dagar med sol och bad på de kritvita karibiska stränderna. För man vill ju komma hem lite solbränd och utvilad oxå.
                                            

Viken tur att vi har haft badet öppet så många dar i helgen. För oj,oj vad många besökare vi har haft. Har faktiskt varit skitkul att jobba. Då det inte finns så mycket att göra ute då det aldrig kommer nån snö så är ju badet ett bra alternativ.  Förra året köpte jag nya längdskidor i mellandagarna....hade jag vetat detta så hade jag nog köpt vattenskidor istället.

Vet ni att nu ska vi ta och äta upp Lutfisken som vi egentligen skulle ätit julhelgen, men då jag nu har fått tillbaks både lukt och smak så ska det bli sååå gott. L. klappar väl inte i händerna av förtjusning precis men det finns ju köttbullar....

Snart så går jag där på potatismjölstranden.... Känns riktigt bra ska jag säga.              
   

Men nu ska vi ha lite nyårsfirande först. Syns snart. Kram.