Vet inte hur jag  ska beskriva så ni förstår hur jäkligt jag frös igår. Jag var helt enkelt stel som en Eskimå. Mina bröstsystrar och jag stod ju på torget och sålde rosa prylar. Solen sken visserligen från en klarblå himmel men det blåste småspik från vattnet. Jag vågade inte böja mig framåt för då hade jag nog gått av på mitten. Hade jag varit lite mindre så hade jag krupit ner i brödrosten och värmt mig. Så nu vet jag att det är mamelucker som gäller.

Jag vet att man inte ska börja för tidigt med att mata småfåglarna, men kan bara inte låta bli. Så nu har även vi öppnat vårt värdshus för säsongen "Birdie nam nam" med daglig buffe till de små liven. Tyvärr så är det mest skatorna som tar för sig av det vi bjuder på. Men då jag är hemma så brukar jag knacka på fönstret så de ska förstå att det inte är öppet hus för dem, utan att de måste beställa bord först. Visserligen behöver ju de oxå mat, men de får väl passa på då inte jag är hemma och ser dem.

Kan nån förklara för mig hur det kommer sig att jag alltid tittar på klockan då den är 22.22. Spelar ingen roll om jag sitter uppe eller ligger i sängen. Utan alltid exakt kl 22.22 så tittar jag på nån klocka. Nu är jag ju lite skrockfull så jag brukar fundera på vad som kommer att hända på just det klockslaget. Är det nån av er som läser detta som brukar vara med om samma sak, men kanske en annan tid på dygnet?

 Under min motionsrunda idag så fick jag svar på var regnbågen slutar. För kolla vad många guldpengar som hänger på denna björk.                                                                         

                                 

                              

Sen så såg jag en liten näbbmus som hade lagt sig till rätta på en bädd av mossa. Men tyvärr så hade den blivit sjuk eller frusit ihjäl. Men nu så sitter hon i sin mus himmel och behöver varken mamelucker eller mossa för att hålla sig varm.

                                     


PS. Man ska stoppa pistagenöten i munnen och inte skalet. För jag har testat, och jag lovar att det gör jäkligt ont, dessutom får man spotta blod. Bara så ni vet. D.