Nu jäklar ska här tapetseras. Har så länge blängt på våra tapeter och tänkt att där ska ni inte få sitta så länge till. Nu är det så att L. och jag gör det vi är bäst på. Tapetsera är jag bra på och L. han målar hellre. Men det är inte lätt att välja tapet. Dessutom måste vi ju vara överens, och det är inte ofta. Så då vi plötsligt var ense om en tapet så blev jag lite osäker och tänkte att nu är det nåt skumt, är den kanske ful? 

Dessutom bad jag rörmokaren komma och kolla på vårt dusch rum för nu ska där oxå fixas då vi ändå är på G. Så nu blir det nog inte så mycket bloggande på ett tag, för ju mer tid man lägger ner på att rapportera vad man gör, desto mindre får man tid över till att göra nåt.

Hörde nåt rätt så kul faktiskt, och det var en kvinna som sa att hon skulle snygga till hemma och då tog hon och kastade ut gubben.... så var det klart.

Nu till nåt som gör mig lite ledsen, och det är då folk säger till mig: Oj vad du ser allvarlig ut eller vad du ser förbannad ut då. Jag vet att då jag är vanlig i ansiktet så ser jag lite sur ut. Men det betyder inte att jag är det. Hur skulle det se ut om jag stod och tokflina hela tiden utan anledning. Jo, Silvia kan ju det förstås. Men då måste ju kniven fram först. Men nu har jag ju tänkt till lite igen......

Det är den där gravitationens fel. Ni vet att allt dras neråt mot jordens mitt, det är jordens dragningskraft. Alltså så är det därför som mina mungipor dras neråt. Starka krafter det där. För annars så skulle vi väl ramla härifrån jorden hela högen.  Men visst är det konstigt att det sägs att det även är jordens gravitation som  hjälper till så månen inte ramlar ner. Inte ens då den är full. Hmmmm.......Fast då jag tänker efter så har vi ju ebb och flod. Det är väl månen om lyckas med detta fenomen? Så det är nog månens gravitation som påverkar mig. För lika lätt som mungiporna dras neråt så dras de bakåt igen.

Nä nu ska jag ladda inför tapetsering. Förresten varför tapetserar inte en tapetserare? Jag lär väl få ont i alla ben i kroppen innan jag är klar, men det är ju tur att jag inte är en abborre då.

Tycker ni inte att jag är duktig????? Måste få säga det själv att L. har då tur i kärlek;)