Jaha, då var det vintertid då. Tycker att det känns lite konstigt att ställa om klockan då det är snö ute. Det brukar ju vara höst då vi ställer om den. Tycker faktiskt att det är ett jäkla dumt påhitt. Jag blir alldeles förvirrad, att klockan ska bakåt på hösten och fram på våren det fattar jag, men då jag börjar tänka på om det nu blir mörkare på kvällen eller tvärtom det är då jag får problem. Lika bra att inte fundera utan bara att acceptera.

Såg på programmet "så mycket bättre" i går. Måste säga att det är ett bra namn på programmet. Visst är original låtarna bra, men jag tycker att många gånger så gör artisterna som är med det så mycket bättre. Ta tex Miss Li, vilken inlevelse och likaså Darin. Kul att få "lära känna" dessa människor lite mer på riktigt. Men tyvärr så behöver man bara slå upp en tidning på morgonen efter och journalisterna tar död på allt. Då står det om sånt som måste klippas bort för att kändisarna har skämt ut sig och sagt fel saker. Men herre gud vem är perfekt. Jag vill se bra TV, skiter i hur de uttrycker sig eller gör privat.

Har nyss betalat alla räkningar. Den här månaden är en riktig skitmånad. Restskatt och bilskatt plus en massa annat som kommer en gång i kvaratalet. Bara betala och se glad ut. Nästa månad så är det desto mindre.

Vi har i allafall sol från en klarblå hmmel och nån minus grad. Lite snö ligger kvar så det är så ljust och fint. Man börjar få lite julkänsla redan. Men då jag nu läser tidningarna och ofta stör mig på vad där står så säger jag som nån klok människa sa, att tomten måste nog ändra sig och i fortsättningen säga: Finns det några snälla barn här - eller åtminstone några som har fått villkorligt?

Nä nu ska jag ut och försöka leva i nuet. De flesta människorna lever inte idag, för de flesta gör förberedelser för att leva i morgon. Skön Söndag på er alla goa folks där ute i vårt avlånga land.