Oj, hade glömt hur det känns att ha träningsvärk. Kan inte påstå att det är skönt, även om det nu gör ont precis på rätta ställena. Det är där triceps muskeln sitter = gäddhäng och magmuskeln = volanger. Jag har alltså varit på vattenspinning. Så himla roligt, det kommer att bli min nya träningsform. Hade lite svårt att hålla mig för skratt förstås, för hur tror ni att det ser ut då ett gäng fullvuxna människor försöker cykla i vattnet.  Nu kan  man ju göra en massa andra övningar oxå förstås. Men roligt hade vi. 

Sen var jag på Härnösands första musikalfilm igår "Master Of The Moon". Med bara Härnösandsbor som medverkar och inspelat  här i stan. Jätte duktiga med tanke på att de är ju ändå amatörer. Mycket imponerad. Sen är det ju roligt då man känner igen så många ansikten, stan är ju liten.

Jag älskar öl, och nu vet jag att förutom att det innehåller nyttiga B-vitaminer så kan ölen bota det mesta. I Munchen har det varit den årliga Oktoberfesten nyss och då dracks det 8 miljoner öl. Självklart svämmar hittegodsavdelningen över. Förutom glasögon, paraplyer och mobiltelefoner så har de hittat kryckor och rullstolar. Och det som är fantastiskt är att ägaren av en rullstol kom själv gående dit för att hämta den. Så det måste väl ändå bevisa att öl är bra eller...... 

Har nyss varit på banken och hämtat ut Euron för nu är det nästan packat och klart. Så nu blir det datafritt i drygt en vecka. Kram på alla er som hälsar på hos mig, nu drar jag till värmen och nog lär det bli en och annan öl.