Hinner inte riktigt med att sitta vid datorn så mycket. Har varit så mycket annat som får gå före. Kände att jag skulle göra min blogg lite mer höstlik. För även om det är rätt varmt idag och igår så är det ändå höst i luften. Staffan hade sin 30 års födelsedagsfest i går. På dagen var det släkten sen på kvällen var det den yngre generationen. Jag fixade smörgåstårtor m.m. Som vanligt så gör man alldeles för mycket. Så nu blir det smörgåstårta till lunch idag.

Jag var sällskapsdam till våra härliga barnbarn Emelie och Linnea i går kväll då deras föräldrar partajade. Båda ville sova i vår säng och ingen ville ligga i mitten. Ja vad gör man inte....Jag har alltså sovit mellan två sängar. Då vi inte har en hel säng utan två separata dynor så hamnade jag fastkilad mellan dessa. Så även om jag inte var med och festade i går så är jag skit trött idag. Tur jag har tid för massage i morrn.

Emelie ville bjuda sin pappa på födelsedags frukost i går morse. Det blev chokladpudding. Vilken start för en mage som normalt är väldigt känslig. Han klagade inte men det var nog ingen höjdare. 

Han fick av oss och Malin en weekend till Barcelona. Självklart så följer vi med. Så roligt då vi kan göra nåt tillsammans hela familjen Men det blir inte förrän till våren. Så det är ju nåt att se fram emot.

Nä nu har jag lite bloggtorka. Så det får räcka för idag.

        Visst är dom fina mina tjejer.                            

  

De hade gjort sig fina i håret  inför födelsedagen.