Nog är det väl konstigt att jag för ett halvår sen hade cancer och opererade bort ett bröst, men gnällde inte så speciellt mycket. Men nu jäklar gnäller jag över mitt skavsår. För jag är ju nästan handikappad. Tur det är sommar så jag kan ha lätta skor. För bara så ni vet så har vi i Härnösand riktigt bra väder. En skur kom det idag, men det är allt. Så jag kan springa runt barfota om jag vill. Så varför klagar jag egentligen??

I morse kl 3.30 väckte L. mig för att han hörde ett så konstigt ljud ute på gatan. Då jag har mina berömda örongodis (rosa proppar) i öronen så hade jag inget hört. Men det lät fruktansvärt otäckt. Det var en räv som gick gatan fram och skällde. Ja, inte ska ni tro att jag kunde somna om sen. Så det är nog därför som jag är på lite gnällhumör. En räv har tydligen 28 olika läten. Det värsta lätet är ändå då de låter som ett barn i nöd. Huga vad läskigt.

Ikväll får jag inte missa allsång på Skansen. Tycker egentligen inte att det är så bra, men det hör liksom sommaren till. Så jag behöver inte sitta rätt upp och ner och se det utan bara TV:n är på så är jag nöjd.

Nä nu får det får räcka med bloggandet för idag, nu ska jag gräva ner lite persilja och dill som jag köpt billigt. Har inte sådd nåt i år. Utan köper färdiga plantor. Bekvämt.