Som ni vet så har jag ett extraknäck, jag städar trappor. Jättefina semesterpengar. Dessutom så är det rena terapin att gå där och filosofera om ditt och datt. Jag kom nyss därifrån och då såg jag några rörmokare som jobbade nere i källaren för att byta några ventiler eller nåt. Det som jag då reagerade över var alla nyfikna gubbar som står där med händerna i byxfickorna och glor. Likaså grävs det en stor grop för fjärrvärme. Samma där ett gäng gubbar med händerna i byxfickorna som står och glor och de kommenterar säkert oxå vad de gör.

Tänk om nån skulle ställa sig och stirra på mig då jag städade. Då skulle jag kasta henne i skurhinken och hoppas att hon kan simma. Jag tror att detta är typiskt manligt. Skulle vi kvinnor göra det så skulle vi nog få höra att vi var några jävla nyfikna kärringar. Grejen är att arbetarna nere i källaren och i gropen inte verkade bli störda av det. Så det är nog nåt typiskt manligt beteende.

Jag funderade även lite på det här med cancer. Det görs ju så många olika undersökningr på varför man drabbas av detta helvete. Jag har en liten teori då det gäller mig. Jo, jag har under flera år prenumerat på lite hälsokost bl.a Jättenaljusolja som då skulle vara bra för att slippa klimakterie besvär. Visst, jag tror stenhårt på det, och jag har verkligen klarat mig bra. Men..... det här genomskinliga som oljan ligger i. Vad är det gjort av? Hur många konstiga kemikalier har de tillsatt vid tillverkningen?

Flera gånger har jag fått av detta företag som jag köper mina hälsokost ifrån erbjudanden om gratis resor till bl.a Venedig och nu till Gardasjön. Det är helt gratis det enda man betalar är mat och eventuella utflykter utöver de som ingår. Jag vet att det är sant, för jag känner ett par som ha åkt på en av resorna. Men varför måste man locka med detta? Visst kan det vara lite skumt. Kan det vara det som är cancer boven. Bara en tanke. Äter inget hälsokost just nu iallafall. Att äta rätt är ju självklart bäst, men nu är jag ju en liten trollpacka så.......

Nä nu ska jag ner till nästa pass, min helg på badis. Hoppas ändå på sol och värme för alla ni som ska vara ute och njuta av solen.

Om ni orkar läsa så kolla här vad som skiljer mannen från kvinnan

Badrummet
Mannen har sex saker i sitt badrumsskåp: tandborste, raklödder, rakhyvel, en bit tvål och en reklamhandduk.

Medeltal på antal saker i kvinnors badrumsskåp är 337. Mannen kan med största sannolikhet inte identifiera majoriteten av dem.

Bråk
Kvinnan får alltid sista ordet.

Vad än mannen säger efter detta innebär att han startar ett nytt gräl.

Katter
Kvinnor älskar katter.

Män säger att de avskyr katter, men när inte kvinnan tittar så klappar han dem.

Framtiden
En kvinna bekymrar sig för sin framtid tills hon hittar en man.

En man bekymrar sig aldrig för framtiden - inte förrän han hittar en fru.

Framgång
En framgångsrik man är en sådan som tjänar mer än hans fru spenderar.

En framgångsrik kvinna är en kvinna som hittar en sådan man.

Äktenskap
En kvinna gifter sig med en man i tron att han kan förändras även om det inte blir så.

En man gifter sig med en kvinna i tron att hon inte kommer att förändras även om hon gör det.

Göra sig i ordning
En kvinna gör sig i ordning när hon ska till affären, vattna blommorna, gå ut med soporna, svara i telefonen, läsa en bok och hämta posten.

En man gör sig i ordning för bröllop och begravningar.

Naturlighet
Män vaknar lika snygga som när de lade sig.

Kvinnor förfaller av någon orsak under natten.

Efterkomma
Åh barn... kvinnan vet allt om sina barn, hon vet när de ska till tandläkaren, om deras romanser, bästa kompisar, favoritmat, hemliga rädslor, drömmar och önskemål.

Mannen är i stort sett medveten om att det bor små människor i hans hus.

Dagens tanke
Varje man bör glömma de misstag han gjort, det är ingen idé att två människor går runt och minns samma saker.