Har jag berättat att vi har beställt en resa till Cypern i slutet av April. Jag och en av mina arbetskompisar satt vid fikat en dag och tyckte att det hade varit så skönt med en veckas sol och bad snart. Sagt och gjort vi ringde chefen och kollade om det var okej. Så dan efter hade vi beställt en Cypern resa. Våra gubbar hade inte så mycket att säga till om. Antingen är det bara att hänga med eller stanna hemma. Självklart ville de med.

Men hur blir det nu med bikini??? Kan jag ha den jag hade i fjol. Jag ser ju lite annorlunda ut efter operationen. Och baddräkt är liksom inte min grej. Mycket riktigt, det såg inte så bra ut med de jag redan hade. Men idag då jag har varit ledig så har jag varit i lite affärer och provat ut en ny. Och jag har fatiskt hittat en riktigt fin. Lite 50 tals modell. Svart och vit smårutig. Jätte fin tycker jag. Måste säga att om man inte vet att jag har ett fejkat bröst så kan man inte tro det. Syns inte alls då jag har bh eller bikini. Så nu blir det beachen om 4 veckor.

Hörrni visst är det gott med strömming. Men varför i fridens dar köpte jag så mycket. Extra pris! Ja visst, men nån ska ju steka dem oxå. Och hur roligt är det. Så nu är det bara att kavla upp skjortärmen och ställa sig vid spisen. För hemma hos oss så är det så att det är mitt revir. Får skylla mig själv som har skämt bort L.

Ha nu en fin Torsdagskväll och tänk inte på mig som står där och steker strömming. Men det är klart jag kan ju drömma mig bort till sol och hav.