Herre Gud vilken seg dag jag hade igår. Luften hade gått ur mig helt. Jag ides inte ens sitta och blogga. Men nu jäklar.... Trodde ett tag att jag var bakis efter den goda och trevliga middan med mina kollegor. Men två glas vin och en Irish Coffee ska man väl palla för. Så igår blev det inte mycket vettigt gjort. Älskar ju våren. Men ibland känner jag mig lite småstressad av att man ska hinna med både att vara ute i solen och alla andra måsten. Då önskade man att man fick krypa in i en grotta och bara vara.

Har tidigare skrivit att jag tycker det är så spännande med kroppsspråk. Har ni sett teatern Grottmannen. Om inte, gör det. Så jäkla bra. Den handlar om hur lika vi är våra förfäder Grottmänniskan. Helt träffsäker. Läste en recension om en bok som heter Starkskör. Den handlar om att vissa människor har så lätt att känna av vad andra människor känner. Och det kan många gånger vara jobbigt. Och det har vi oxå från våra grottsläktingar. Det har i varje grupp alltid funnits en ledare som är känslokall och styr med järnhand. Men även den där människan som känner av läget, som ser och tänker lite längre. Som är så viktig. Tycker att det verkar intresant.

Nej nu ska jag ta itu med den här dagen. Bara en lite fråga. Vet ni varför kvinnor gnuggar sig i ögonen då de vaknar? Jo, för att dom inte har nån pung.