Det är så vackert ute så man kan nästan bli religiös. Har varit ute hela dan. Först satt jag rätt upp och ner i solen sen gick vi till Vårdkasen vår slalombacke och kollade på draghunds uppvisning. Sååå mycket folk det var där och åkte slalom idag. Det var gratis att åka, då Hemab Energi och Miljö bjöd på det, därför att de hade invigning av nya vindkraftverk. Gratis är gott.

Som jag skrev igår så skulle jag ner och köpa en mixer för nu ska jag bli så nyttig. Och det gjorde jag. Men..... min mage är nog lite chockad, inte van med så mycke frukt och grönsaker. Det är ju så himla roligt att testa lite olika drinkar och soppor. Men nu det är nog bäst att jag håller mig för mig själv ett tag.

Vad jag gillar Lördagar. Om jag är ledig förstås. Så skönt att veta att man har en dag till ledigt. Blir nog massor att göra på badis till veckan för nu har våra barn sportlov. Men blir det så här fint väder hela veckan så kanske det inte blir nån rusch, förutom på Torsdagkväll då har vi Vattendisco för alla barn från årskurs 1-6. Gissa om det är populärt.

Nä nu ska jag ta och blanda mig en ny vitamin drink tror jag. Får väl sova ensam inatt. Ha en fin Lördagskväll för det ska jag ha.