Såg att jag fått ett mail från postkodlotteriet. Först studsar man ju till och tror att nu jäklar har det hänt. Nu var det min tur. Men icke sa Nicke. De ville bara att man skulle köpa fler lotter. Jag är faktiskt glad över att de skickar mail istället för alla dessa reklambroschyrer. Vad kostar det?  De vill ju att vi ska köpa dessa lotter för att bidra till en bättre värld. Med renare natur bl.a. Men inte kan väl det vara särskilt miljövänligt med att skicka ut så mycket reklam nästan varje vecka till alla hushåll. Nä, vore det inte för att jag är lite rädd att mina grannar ska vinna pengar och inte jag. Så skulle jag inte alls vara med.

I går skrev jag om att jag tror att vi har lite spöken hos oss. Men idag hände nåt annat konstigt. Efter jobbet så åkte vi till Birsta köpcentrum några mil från oss. Då  oljelampan tänds när vi passerar en rastplats, för ett halvår sen hände precis  samma sak. Olje lampan tändes precis på samma ställe då. Gissa om det gick kalla kårar efter ryggraden. Kanske bara en tillfällighet men......

Jag brukar surra om att jag ska bli 100 år. Tänker då på den 94 åriga damen som flyttade  till Thailand. Så tufft av henne.  Nu förlorar hon tydligen sin pension bara för det. Men hon har kommit på en lösning, hon ska skaffa sig en rik man. Så underbart. Så vill jag oxå va när jag är 94.

Om ni undrar ifall jag fyndade nåt i Birsta köpcentrum, så är svaret JA. Jag är ganska duktig på att hitta billiga käder, och då köper jag. Blev en hel del.  Även om vintern nu snart är slut, så kommer det en ny nästa år. Nä nu får det bli antikrundan. Ha en fin kväll för det ska jag ha.