Har sett bilden på vår nya prinsessa. En söt liten tjej. Men jag kan tycka lite synd om dagens mammor som inte får uppleva den där mysiga gemenskapen man hade på BB med andra nyblivna mammor. Man både grät och skrattade tillsammans. Idag åker de ju hem samma dag eller dagen efter. De kan inte säga att de hade en BB kompis. Jag har så fina minnen efter min dotters BB vistelse. Delade rum med en jätte mysig kvinna, hon sjöng ofta låten  ♫ det gåtfulla folket ♫ Så då jag hör den tänker jag på henne. Vi har fortfarande lite kontakt via Face Book.

Det är jätte kul att höra om det finns en historia bakom hur man fått sitt namn.  Min mamma hade fött två tjejer före mig och hoppades naturligvis på en kille nästa gång. Hon hade inte kommit på nåt nytt flicknamn. Så hon var inte så glad då hon såg att det var en tjej igen. Då var det en kvinna som satte sig på hennes sängkant och sjöng ♫ Jag heter Annika jag, därför är jag så glad...♫ Så det fick bli Annika. Då vi skulle komma på ett namn till vår son hade vi problem. För vad jag än sa, så kände L. nån knäppgök med det namnet och samma var det för mig, antingen kände man nån kille som var ful eller nån gammal gubbe som hade det namnet. Men vi löste det genom att ta dagstidningen och så gick vi igenom alla namn vi såg där. Tillslut kom vi till TV tablån och Staffan Westerberg hade ett TV program den kvällen. Ja, ingen av oss kände nån med det namnet, så nu heter vår son Staffan. Förresten min mamma fick en son så småningom.

I morrn är jag ledig, hoppas verkligen på samma fina väder som idag. Känner att jag behöver en dag ledigt nu efter att jobbat 9 dar med bara en dag ledigt. Var lite ledsen innan jag somnade igår, då jag kände att jag nog hade över ansträngt mig lite. Det kändes faktiskt i bröstet. Just då hatade jag min nya tutt. Ville ha tillbaks mitt gamla, att det skulle vara som förr. Så nu får jag nog tat lite lugnt. Men i morrn känns det nog bra igen om jag får komma ut i solen. Ha nu en fin kväll för det tänker jag ha.