Ja då laddar jag inför en jobbig helg. Nej, jag menar en jobbar helg. Men ska jag vara ärlig så tycker jag att det är rätt så kul att jobba på helgerna då får man se lite nya ansikten på badis. Barnfamiljer som inte kommer annars bl.a. Så det är helt okej. Moroten är att jag är ledig Fredag, Lördag och Söndag nästa helg i stället.

Såg en reklam annons om ett redskap som heter Boddy system. Det skulle vara perfekt om man ville träna med sin partner. Men hallå. Då känner dom inte oss. Jag och L. har verkligen samarbetssvårigheter. Eller rättare sagt han har det. Då märks det att vi kommer från olika planeter Mars och Venus. Jag brukar inte bli arg så ofta men då ni....Jag tycker inte om när nån börjar med att säga - Det går inte eller det funkar inte - innan man ens har provat. Bäst att jag inte skriver nå mer elakt om L nu. Han brukar gå in och läsa här ibland. Men som sagt det är min blogg jag skriver vad jag vill.

Såg även en annons om en "Vallningspyjamas" Oj, den har ni väl köpt. Kostar bara 649:- Den är riktad till oss klimakteriekossor. Ja, de vet verkligen vem de riktar sig till. Hur många är det inte som lider av att vakna dyngblöt på natten. Dessutom måste man väl ha minst två, för man vill ju tvätta den efter varje blöt natt. Nej, då ligger jag nog heller naken och skakar på täcket mitt en stund. Funkar rätt bra faktiskt.

Nu kom solen fram efter en grå morgon med lätt snö. Men har man inte solen, får man göra en. Ha nu en fin Fredag för det tänker badtanten ha.