Nyss hemkommen från badis. Då jag börjar så tidigt som 5.45 så är frestelsen stor att det blir ryggläge. Men nu hamnade jag här vid datorn istället. Fördelen med att börja så tidigt är att man är hemma då det fortfarande är lite kvar av dagen. Skulle nog inte vilja ha kontorstider.

Vi ska ju åka till London om ca 3 veckor. Vi fick  en resan i julklapp av våra barn. Så vi åker hela familjen med barn,barnbarn, måg och sonahustru. Gissa om småtjejerna (barnbarnen) längtar. De har suttit i helgen och planerat in i detalj vad de ska göra. Jag tycker oxå att det ska bli så kul. Men... jag gillar inte att flyga. Är så jämans flygrädd. Även om jag har blivit bättre. En gång satt jag bredvid en kille som var så pratsam och trevlig. Men jag gjorde klart för honom att vid start så vill jag inte prata. Då är jag helt fokuserad på vad som händer. Kollar in flygvärdinnornas ansikten. För skulle de se oroliga ut då hoppar jag ut. Då säger han. Jaha du, då skulle du ha varit med då planet störtade i Gottröra. Sen fick jag en detaljerad berättelse om hur den kraschen gick till. Ja inte blev jag nå lugnare av det precis. Inte särskilt psykologiskt.

Man kan ju ta sig en jäkel innan så blir man ju lite lugnare. En gång då vi åkte hem från Bulgarien så var det en som hade tagit lite för många lugnande drinkar. Då vi var på 10.000m höjd kallade han på flyvärdinnan och bad henne beställa en Taxi, för nu är det dax för mig att bryta upp. Jag misstänker att han inte har många minnen från den resan. Dessutom hade han en gul tröja med blåa kronor på och med texten Sweden, och träskor på fötterna. Han såg ut som att han var med i sällskapsresan. 

Nja... nu känns det som att det kan bli 20 minuter i allafall.