I natt har jag haft nattgäster i sängen. Mina barnbarn (kusinerna) skulle sova på en soffa tillsammans så de skulle kunna ligga och småprata hur länge de ville. Men vaknade framåt småtimmarna av att jag var iakktagen. Då ser jag två tjejer med var sitt täcke som ville krypa ner med farmor/mormor. De sa att det var klockan på väggen som tickade så högt så de inte kunde sova. Farfar/morfar fick allt kliva upp och inta soffan istället. Sååå mysigt det är med barnbarn, livets efterrätt.

Jag fick ett sms igår om att jag med mitt mobilnummer hade vunnit 2 miljoner Dollar. Jag blir så jäkla arg.  Man skulle öppna nån länk för att läsa vidare. Vilket jag självklart inte gjorde. Tog ju bort det så fort som möjligt.  Jag tänker bara på om mina småtjer som oxå har mobiler skulle få ett sånt sms. Frestelsen kan ju vara stor att det öppnar och sen har deras telefoner blivit kapade eller vad som  då händer.

Det stora samtalsämnet idag är väl att apelsinmannen gick vidare igår. Jag kallar honom för det, han är ju alldeles orange i ansiktet. Ranelid förstås. Men jag kan inte bli arg på honom, det är ju ändå de som har bjudit in en förfatare till att delta i melodifestivalen som är knäpp. Gör de så bara för att locka tittare. Sen tror jag att de som röstar på honom har nog gjort nån vadslagning, och vill vinna vadet. Eller så har de tagit sig ett par groggar på Lördagskvällen och tycker att det hela är så roligt.

Nej nu ska jag nog ta mig en liten sparktur + 4 och solen visar sig mellan varven. Det där busvädret med klass 2 varning såg då inte jag nåt av igår. Ha en fin Söndag för det ska jag ha.

Vi har inte ärvt jorden av våra föräldrar.
Vi har fått den till låns av våra barn.

En sommarbild på mina underbara tjejer.