Skulle vara kul om man kunde tyda drömmar. I natt drömde jag att jag satte handen på ett skåp som det var superlim på. Ja  där satt jag fast trots att jag skrek som en galning. Funderade lite på det då jag vaknade. Kanske är det så att man skall börja fundera på om man ska ändra på nåt i sitt liv. Man sitter liksom fast. Då det gäller jobb så har man väl inte så mycket att välja på. Byta gubbe? Man vet vad man har men inte vad man får. Ändra sin stil kanske? Nej!

Det finns ett uttryck som säger att "du är ditt eget varumärke" har inte tänkt så mycket på vad man menar. Men det är kanske just hur man är klädd, frisyr och inte minst kroppspråk. Men man ska väl ändå inte ändra på sin personlighet. Kom ihåg då jag var på en anställningsintervju och klädde upp mig så jag inte kände igen mig själv. Fick jag jobbet, Nähä. Det var ju inte jag. Men visst är det spännande med kroppspråk. Ibland säger käften en sak och kroppen en annan. Men det lyser igenom direkt. Vi har en man som är kund hos oss, han går fortfarande med det där stora runda märket på jackan "Nej till kärnkraft" och han har hästsvans och militärbyxor. Sen ler han hela tiden, som om att han lever så nyttigt och är så lycklig. Det kanske han är.  Han är verkligen sitt eget varumärke.En annan har en ficklampa fastsatt på sidan av cykelhjälmen. Har alltid hjälmen på sig. Men han ser inte lycklig ut. Går nog omkring och är rädd för att nåt ska hända. En istapp i huvudet kanske.

Eftersom jag inte kan sitta i personalrummet och surra så surrar jag av mig här istället. Men nu är kaffet uppdrucket. Ha en fin Måndag för det ska jag ha.

Om du inte syns så finns du inte