Idag blir det till att hålla sig inne, jämans så kallt idag oxå. Börjar med Lördagskrysset, sen får vi väl se vad det blir. Visst brukar ni också ha lite hyss för er då ni är ensamma. Jag brukar dansa med mig själv ibland. Gissa om jag är duktig på att föra. Tycker inte om att dansa annars, blir rent av nervös då jag blir uppbjuden. Man vet ju inte hur den kavaljeren dansar. Det tar halva låten innan jag har fattat vad han har för stil. Ibland är det typen som bara gungar fram och tillbaks eller så slow-slow-quick, värst är nog de som försöker sätta hastighetsrekord. Sen ska man ju GNUSSA ????? Herregud! Nä tacka vet jag mig själv som danspartner, och inte viskar jag några snuskigheter i örat på mig heller. Men okej, lite avundsjuk är jag faktiskt på de som kan bugga. Vi har faktiskt tänkt många gånger att vi skulle anmäla oss till en buggkurs. För det är lite svårt att bugga med sig själv.

Hörde nåt kul på radion igår. De diskuterade om hur farligt det kan vara om man är allergisk och det finns spår av nötter i kakor tex. Ja just det spår, om det nu bara är spår så är det väl inge farligt. För då har ju nötterna  lämnat kakan, det är ju bara spåren kvar.

Nej nu ska jag lämna den här tidstjyven. Ska försöka vara lite social idag med Lennart tänkte jag. Men risken är att om jag kliver upp härifån så tar han stolen istället. Ha nu en skön Lördag, för det ska jag ha. 

Att dansa med fötterna är en sak, men att dansa med hjärtat en annan