Oj,oj ångrar att jag skrev om min sjal klänning. Men här kommer en bild, inte då jag har den på mig tyvärr.ha,ha. Jag kan ju alltid ha den om jag blir bjuden på maskerad med temat Familjen Flinta. Men med ett annat tyg så är ju idén inte dum, som strandklänning eller tunika. Det är ju bara ett fyrkantigt stycke. Nog om detta.

Läste i tidningen i morse om att självmord är den vanligaste dödsorsaken mellan 15 och 24 år. Fruktansvärt. Vad är det som händer? Ska våra ungdomar verkligen må så dåligt?  Tyvärr får vi ju aldrig veta vad det är som har fått ungdomarna att må så dåligt. Skrämmande.

Läste även att det har gjorts en undersökning av patienter om hur bemötandet påverkar deras tillfrisknande. Av dem som kände sig positivt bemötta och respekterade upplevde 62 % att det underlättade deras återgång till arbetet. Det tror jag verkligen stämmer. Så viktigt att vi har/får ett fint bemötande och respekt.

På tal om tillfrisknande. Många stoppar ju i sig vitlök nu då det är förkylningstider (även jag ibland) Men gissa om det stinker då folk bastar. Ja fy bubblan så det kan lukta i bastu och duschar då folk svettas. Räcker nog med att man drar ett djupt andetag så har man fått sin dagliga dos.

Ät hälften så mycket, sov dubbelt så mycket, drick tre gånger så mycket och le fyra gånger så mycket - så kommer du leva tills nån slår ihjäl dig.