En sån  här otroligt vacker dag som idag då känner man sig lycklig. För även om jag nu inte är så förtjust i snö och vi har massor kvar så får man göra det bästa av det. Solen gassar och de flesta spänner på sig skidorna eller sina skridskor....men inte jag. Utan det blev solstolen istället. Då det blir lite tråkigt att sitta still så kom jag på en ny OS gren....100 meter solstol. Vår dotter har sin fina sommarstuga vid Södra Sundet och det är en riktig tvärbacke ner till den. En perfekt pulkabacke alltså men....nu fick det bli med solstolen istället. Gissa om jag fick upp en jäkla fart.

VISAT0:17

Här puttar Malin på mig så jag får upp farten ordentligt....

Tjohooo....vad roligt det var...Även om den slutade i snödrivan.

  

Man har ju inte roligare än man gör sig...(Klippet finns på Youtube och heter 100 meter solstol)

Förresten visste ni att den största snöflingan man hittat var 38 cm bred och 20 cm tjock. Det var i USA i Montana....Då kan man snacka om snöflingor. Men nu vill jag ha vår i luften....var har ni er? Men egentligen så är vintern den bästa årstiden för då kan vi ju längta till sommaren. För visst är det härligt att ha nåt att se fram emot. Den här bilden säger allt......