Snart dax att krama kudden. Men skriver av mig lite först. Har blickat tillbaks i min blogg och inser att jag har ju faktiskt gjort nåt rolig nästan varje dag på min semester, så nu kommer jag nog att somna väldigt nöjd, och känner mig laddad inför morgondagen.

I dag har det nog varit årets varmaste dag här. Vi har tillbringat den på Hemsön, på vår favorit strand. Men har fått tennis armbåge efter alla bromsar jag har vevat och försökt slå ihjäl. Begriper inte hur de kan vara så jäkla tjuriga. Fattar de inte att då jag viftar så har de en chans att klara sig. Men icke, de kommer tillbaks och då får de skylla sig själva.  De leker med döden.

Jag har lite svårt att simma efter operationen. Måste nog träna upp mig lite. Så det blir konstsim istället. Har blivit en fena på det, så nu ställer jag upp i nästa OS. För det är ju en OS gren nu förtiden. Ni ska bara se vad jag kan.

Sen har vi det där problemet med toalettbesök då man är ute i fria naturen. Idag sökte jag upp en fin plats som verkade myr/mygg och broms fri. Men då jag precis har börjat göra det jag ska så ser jag det....Hur mycket med små pappers högar överallt. Jag var inte den förste som hade hittat dit. Fy fan vad äckligt. Dessutom var jag barfota. Tro vad jag hade under mina fötter.

Då jag kom tillbaks kom jag på det. Herregud det är ju skyltat vart man skall uträtta sina behov. Det är här man ska  göra det alltså...lägga en kabel.Då jag har en gubbe som älskar båtar så brukar han stå och fantisera om hur han är kapten på de båtar som passerar. Så även idag. Här är det Ådalen 3 som han drömmer om.


Själv tycker jag om att leka kurragömma. Gissa vart jag har gömt mig?


Nä nu är det slut flamsat för idag och den här semestern. I morrn är det vardag igen. Men som sagt jag är super nöjd med min ledighet.