Jag tror att Reinfeldt har varit in och läst på min blogg. Jag har ju skrivit att jag ska bli 100 år. Så nu är det mitt fel att vi ska jobba till 75. (inte bögarnas fel). Thore Skogmans låt ♫ när man är en glad pensionär ♫ den kommer våra barn att skratta åt. Vad fan är en pensionär? Tänk er då jag står där nere i receptionen på badis och det knäpper i knäna och resten av kroppen så jag inte hör vad kunderna säger. Och då man inte får ta sig en Happy Hour (eftermiddagslur). Nä nu känner jag att jag börjar bli förbannad........

Bäst att byta samtalsämne. Det har varit Möbelmässa i Älvsjö, och JIPPI vårt hem är helt inne. För nu kan man blanda skinn, tyg och stål. Och vitt är helt ute. Vi har pratat om att köpa nya möbler, börjar känna oss trött på det mörka träfärgade. Vitt är ju så fräscht. Men nu kan vi ju behålla det ett tag till. Dessutom är det inne med 50-60-70 tal . Kan inte bli bättre.

Idag har vi väder. Ja, tänk att det finns ett väderspråk oxå. Jag har ofta stört mig på hur meterologerna uttrycker sig som tex: Klart till halvklart, nästan mulet, solskur, stänkregn, allmänt mulet eller nästan mulet.

Nä idag ska jag sätta på mig min nya tröja, en knallorange. Då kanske jag blir lite gladare. För jag känner mig lite småsur. Ska ta och ringa bröstsköterskan igen. Tycker att jag blir så jämans svullen fortfarande då jag gör det allra minsta. Ser ut som jag har tre bröst. Och det blir ju lite problem att få tag på en BH som passar då.

Nä nu blir det till att gå ut och ta  en rask promenad så man orkar jobba några år till.

Man motionerar inte för att bli yngre utan för att bli äldre.

                        


 Vink ,vink nu blev jag lite gladare ♥♥♥